Over ons


Wie zijn wij

Wij stellen ons graag voor!

SSK Cleaning heeft al jaren expertise in de schoonmaakbranche en focust zich al geruime tijd op het ondersteunen van de zorgsector.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het schoonhouden van de omgeving in deze sector is, wij willen dan ook keihard bijdrage aan een nette en schone omgeving voor eenieder. Dit doen wij met ons gedreven team van schoonmakers, die elke dag weer met een glimlach aan het werk zijn om de gewenste kwaliteit van schoonmaak te bereiken voor onze opdrachtgevers. Wij kunnen een hoop taken voor onze rekening nemen en beseffen dat hier een hoop verantwoordelijkheid bij komt kijken. Geen uitdaging is te gek voor SSK Cleaning schoonmaakbedrijf Den Haag!

banner
Reinigungsdienst im Krankenhaus, Handschuhe, reinigen, saeubern, putzen, desinfizieren, Hospital, Sauberkeit, Hygiene, Illustration, QF; (Bildtechnik: sRGB, 29.81 MByte vorhanden)

English: cleaning staff in hospital, cleaners, women, rubber gloves, mop, cleanliness, clean, hygiene, distinfecting, illustration, job, work, workplace

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Verantwoordelijk en betrokken schoonmaakbedrijf